Första inlägget!

Hej och välkommna till denna underbara blogg som kommer att vara full med information om djur och hur världen egentligen ser ut!
Detta inlägg kommer att bli rätt så långt eftersom att det är mycket att skriva om i början. Vi kan börja med att skriva om vem vi är och vad vi vill.
 
Det är två stycken anonyma personer på denna jord som äger denna blogg. Varför vi har valt att vara anonyma är något vi själv vill. Vi tycker för det första att det inte spelar någon roll om vi vare sig är anonyma eller inte eftersom inte detta är någon blogg som vi skriver om vårat liv. På denna bloggen så kommer vi dela med oss information runt om i världen om djur som farit illa ut, katastrofer eller klimatförändringar. Varför vi också vill skriva detta är för att visa alla er som läser att världen inte är som himmlen alltid utan kan också vara helvetet. Det kan vara allt. 
 
Vad fick oss att börja blogga på en sån här blogg?
Vi hörde på nyheterna att en katastrof i Arktis har blivit större. När vi hörde ordet Arktis så tänker vi på isbjörnar, sälar och andra djur men dom djuren kommer att försvinna om en snar framtid eftersom att det har kommit klimatförändringar där som har gjort att all is i Arktis börjar smälta. Problemet har blivit större för varje år och det dör ungefär 350 isbjörnar varje år änsålänge på på grund av att dom har drunknat eller att dom har svultit ihjäl och fler blir det. Vi blev så fruktansvärt upprörda på grund av detta, att vi människor kan gå så långt. Ibland kan till och med vi två skämmas för att vara en människa. Om vi tänker efter, gud vilka hemska saker som vi utsätter djur för ( vi kommer till det längre ner ). Klimatförändringen har förändrats för att vi släpper ut bränslen som t.ex från bilar som då leder till att isbjörnarna och alla andra djuren där dör. Som sagt så ville vi dela med oss av detta, upplysa er att det inte bara är ' YOLO ' YOU ONLY LIVE ONCE ' WHO CARES? ' utan att det finns andra på denna planeten som behöver hjälp. Dom behöver oss men vi är för självupptagna för att bry oss ( vi kommer till det längre ner ).
 
Vad kommer vi att blogga om? ( lite längre in på det).
Vi kommer att blogga om våra åsikter och ' varna ' er och sprida information till er som kanske gör att ni tänker efter. Vi kommer att ha ungefär en gång vi veckan - en kategori t.ex ' Veckans djur: Hund ' Då skriver vi om hunden, vad den blir utsatt i t.ex i Kina där dom bokstavligt talat dödar dom på ett sådan allvarligt sätt att vi ALDRIG kan sätta oss in i. Vi kommer också att sammarbeta med olika företag. Även fast vi bara är 2 personer så har vi ett gott hjärta och vill vårat bästa.
 
Men då borde ni vara vegetarianer, eller?
Vi är inte vegetarianer. På denna bloggen kommer vi att skriva om UTROTADE djur och inte om djur som helt enkelt vi inte klarar oss utan (äta).
 
Tjänar ni pengar på denna bloggen?
Vi kommer så småningom att tjäna pengar på denna bloggen och när vi gör det så tar vi såklart INTE pengar ifrån er som läser. Som t.ex per ' klick '. När ni går in på sidan som vi skriver om så får vi t.ex en liten summa pengar. Pengarna kommer vi INTE att ha till oss själva. Pengarna kommer gå till djur som t.ex donera sprutor till hemlösa hundar eller till djurhem som behöver pengar för att ta hand om djuren på bästa sätt. En av oss som håller denna blogg är också medlem i WWF som är en grupp som hjälper utrotade pandor, lejon, elefanter och andra djur. Där skickar man också in en liten summa pengar och får sedan vara ' fadder '. Rekommenderar!
 
Hoppas ni vet lite mer om oss nu. Jag hoppas ni kommer att gilla bloggen. Bloggen ser inte riiiktigt ut så som vi vill men vi jobbar på det ( utseendemässigt ). Vid frågor, lämna en kommentar eller maila oss: [email protected] eller vid kontakt. Instagram: theanimalslover 
 
MVH P&V
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0